Partnerské weby

  

 

   

 

 


 

Rychlý kontakt

Tel.:

        +420 775 14 20 50

        +420 774 98 98 15

Email: info@leneadekor

Napište nám:

počítadlo

'TOPlist

Souhlas se zpracováním osobních údajů

                                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                                                 www.leneadekor.cz

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů

 

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., a s ohledem na směrnici Rady EU 2016/679 o ochraně osobních údajů souhlasí kupující se zpracováním svých osobních údajů, které poskytl prodávajícímu:

 

Lenka Nešporová

 Mlýnská 425,

783 86 Dlouhá Loučka

IČ: 76212645, DIČ: CZ7756065339

Internetový obchod: www.leneadekor.cz

 

1. Kupující bere na vědomí, že poskytnuté osobní údaje (při žádosti o registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvede správně a bude informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

 

2. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu.

 

3. Prodávající zpracovává od okamžiku, kdy kupující požádá o registraci, o kupujícím tyto osobní údaje: jméno a příjmení, adresa bydliště či místa podnikání, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo, historii objednávek, fakturaci, dodací listy, doklady související se smlouvou (dále společně vše jen jako „osobní údaje“) a to za účelem:

a) plnění práv a povinností prodávajícího ze smlouvy uzavřené s kupujícím a pro ochranu práva a zájmů prodávajícího (např. vymáhání pohledávek, reklamační řízení),

b) pro účely zasílání informací souvisejících se zbožím prodávajícího.

 

4. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající provádí zpracování jeho osobních údajů, které jsou v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem může:

požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

požadovat, aby prodávající odstranil takto vzniklý stav.

 

Nevyhoví-li prodávající žádosti, má kupující právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

5. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

 

6. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

 

7. Kupující prohlašuje, že poskytnuté osobní údaje jsou pravdivé. Jedná se o dobrovolné poskytnutí osobních údajů a tento souhlas může kdykoliv bezplatně odvolat.

 

8. Souhlas se zpracováním osobních údajů platí na dobu neurčitou, platnost a účinnost nastává v den poskytnutí souhlasu prodávajícímu.

Novinky na email
DOPRAVA ZDARMA

                                                                                                                                                                   

 objednávka v hodnotě 1999,- Kč  a více

  doprava zdarma po celé ČR

Leneadekor,e-shop interiérové dekorace Sunlight systems - tvorba eshopů